De twee-wekelijkse Nieuwsbrief

Welkom bij de nieuwsbrief van The Web Bar. Dit is de eerste editie van de nieuwsbrief "nieuwe stijl". We hopen dat je hem met veel plezier leest.

Welcome to the newsletter of The Web Bar Amsterdam. This is the first edition of the newsletter "new style". We hope you will enjoy it. If you want to read the whole english version click here. This is the dutch version. 

AANKOMENDE EVENEMENTEN

Amsterdam Bear Weekend 2018

The Web Bar veranderd in Bear Cave 
Donderdag 1 maart 13.00 tot maandag 5 maart 01.00

Gedurende Amsterdam Bear Weekend zal The Web Bar worden omgedoopt tot The Bear Cave. Dit houdt in dat gedurende dit lange weekend het als verzamelplek zal dienen voor alle Beren en hun vrienden.

  • Kom en krijg alle beschikbare informatie van onze barmannen over wat er toen doen is gedurende Bear Weekend 2018
  • Gratis WiFi hotspot
  • Ticketverkoop met 5% korting voor the main party Bear Ball (tot 2u voordat de deuren van Panama open gaan)
  • Het verzamelpunt voor als je elkaar uit het oog bent verloren of als je andere beren wilt ontmoeten


Met verschillende activiteiten in onze Bear Cave. Zoals Bear Nailing, Meet & Greet met de Mister Bear Nederland deelnemers, Be[ar] Surprised, The Web’s Bear Weekend brunch, professionele fotoshoot door D81 en Bear Sunday (B)eat(s)


meer details hier

Sunday(B)eat(s)

Elke zondag van 17.00 u - 22.00 u SundayBeats @ The Web met de heetste DJ's en soep, hotdogs of een andere snack.

18 februari – DJ Benjamin & Alex Kaseta
25 februari – DJ Steve Malenka

BLUF Sunday Social

Ontmoet (andere) Nederlandse BLUF leden voor de BLUF Sunday Social. Geen dresscode maar boots & leather worden geapprecieerd.

Zondag 18 februari 2018 vanaf 17.00 u

Meer evenementen & info

 

Eerdere Evenementen

De afgelopen maanden heeft The Web Bar Amsterdam verschillende evenementen georganiseerd.  Check onze Website voor meer info en foto's

Voor de eerste keer in zijn historie was The Web Bar een officiële ADE locatie. En we kunnen wel zeggen dat het een enorm succes was. Bezoek onze website om een beetje de sfeer te proeven en te zien wat we hebben georganisseerd.

FAMOUS LAST WORDS...

Mag ik me even voorstellen (alhoewel de meeste lezers mij wel herkennen). Ik ben Jacques Zonne beter bekend als de "garderobe man" en ik ben al (bijna) vanaf het begin, dat The Web er was, bij deze mooie fetish- en cruisebar betrokken .

Ik heb ook een aantal jaren "The Web Weekly" gemaakt, en nu is het de tijd om de nieuwsbrief een nieuwe stijl en een nieuw elan te geven . Nieuw daarin is de column "Famous Last Words", die ik mag gaan schrijven. Hierin ga ik beschrijven wat er leeft in The Web, aangevuld met nieuwtjes en weetjes die onze scene zo mooi maakt. Ik hoop dat ik leuke dingen kan schrijven over zaken die de komende periode plaats gaan vinden of die ooit in het verleden in The Web hebben plaatsgevonden.

Het is nog een paar weken voordat we het "BEARWEEKEND 2018" gaan beleven. In dat weekend zal The Web zijn naam veranderen in de "BEAR CAVE" en dat belooft een gezellig weekend te gaan worden. Er zijn dagelijks allerlei evenementen, waaronder BEAR NAILING. Dit is een wedstrijd waar alle bezoekers van The Web ...eh sorry The Bear Cave aan kunnen deelnemen .De bedoeling is dat je 4 keer een grote spijker op de kop slaat en dan wordt bekeken wie die spijker er het verste in slaat. Er zijn dagelijkse prijzen te winnen en de winnaars van iedere dag gaan op zondag 4 maart (om 19.00 uur) strijden om wie er dit jaar met de titel "Mister LumberJack 2018" vandoor gaat. Ik zal er persoonlijk streng op letten of dit allemaal goed verloopt.

Een ander hoogtepunt zal het introduceren van de kandidaten van de verkiezing MISTER BEAR NETHERLANDS 2018 (Barry, Johnny en Kenan) zijn. Zij zijn de helden die gaan strijden om deze mooie titel en de winnaar zal ook degene zijn die de Bear Scene van Nederland kan gaan vertegenwoordigen op de Europese Bear verkiezingen. Mag ik tussendoor even opscheppen dat ik ooit zelf de Wereldtitel "Mister International Grizzly Bear 1996" heb gewonnen? Jullie kunnen deze deelnemers en de toekomstige Mister al op vrijdag 2 maart gaan ontmoeten voor een "Meet en Greet" en natuurlijk kun je ook een selfie maken met deze heren. Hopelijk kunnen we de nieuwe Mister Bear op zondag in The Web in de bloemetjes gaan zetten.

Ik wens al deze jongens dan ook heel veel succes!

Met Leatherpride 2017 hadden we bezoek van de fotograaf Dhari (D81Photography) . Hij heeft toen schitterende foto-sessies met bezoekers van The Web gemaakt, en weet je wat? Hij komt weer met het BEARWEEKEND. Dus als jij een prachtige serie foto's van jezelf wil, zorg dan dat je erbij bent, zodat jij jezelf mooi kan presenteren op je verschillende profielen. Het leuke van dit alles is dat deze foto's ook nog eens gratis zijn!

Verder verheug ik me ook op een nieuw evenement tijdens deze Amsterdam Bear Weekend en zoals vele van jullie dan weten moet het dan wel om eten gaan (LOL). Op zondag 4 maart zal voor het eerst THE WEB BEAR WEEKEND BRUNCH plaats gaan vinden. Let wel op dat je je even opgeeft, zodat wij weten met hoeveel jullie aanwezig zullen zijn. Opgeven kan via deze link.

Deze en andere (toekomstige) evenementen zullen allemaal op The Web Amsterdam (www.thewebamsterdam.nl) en onze Facebookpagina te vinden zijn.

Hee........dit was alweer mijn eerste "Famous Last Words" column. De volgende kan je over anderhalve week verwachten en dat is meteen de speciale Amsterdam Bear Weekend 2018 special van de nieuwsbrief. Ik hoop dat dit de eerste stap is naar een mooie nieuwe traditie. Tot dan of Tot ziens in The Web Bar/ Bear Cave!

De groetjes van Jacques
Bezoek onze website voor de laatste nieuwtjes
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.