Special Amsterdam Bear Weekend Edition 

Welkom bij de speciale Amsterdam Bear Weekend editie van de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam. Met volop informatie over het aanstaande Amsterdam Bear Weekend 2018. Als je de engelse versie wil lezen click here


 

Programma van the BEARCAVE

Gedurende Amsterdam Bear Weekend zal The Web Bar worden omgedoopt tot The Bear Cave. Dit houdt in dat gedurende dit lange weekend het als verzamelplek zal dienen voor alle Beren en hun vrienden.

  • Kom en krijg alle beschikbare informatie van onze barmannen over wat er te doen is gedurende Bear Weekend 2018
  • Gratis WiFi hotspot
  • Ticketverkoop met 5% korting voor the main party Bear Ball (tot 2u voordat de deuren van Panama open gaan)
  • Het verzamelpunt voor als je elkaar uit het oog bent verloren of als je andere beren wilt ontmoeten
Hieronder vind je alle activiteiten klik op de foto's voor meer informatie of..
 

Bezoek onze speciale ABW Website

 

Door op de foto's hierboven te drukken kan je de activiteit zien die erbij hoort of klik op de links hieronder om meer informatie te krijgen.:
Voor de eerste keer organiseert The Web Bar “The Web’s Bear Weekend brunch”. De brunch is gratis en alle beren en hun vrienden zijn hierbij uitgenodigd.

Inschrijving is verplicht om te kunnen deelnemen

We houden twee sessies, van 11:00 tot 12:30 en van 12:30 tot 14.00, elke sessie heeft een capaciteit van 50 mensen.

Schrijf je hier in

Andere evenementen van
ABW 2018

BEAR BALL 2018 

Het hoofdevenement van ABW 2018 @Panama.

Tickets voor Bear-Ball (ABW 2018 main event) en de verkiezing van Mister Bear Netherlands 2018 zijn verkrijgbaar bij de Bearcave (The Web Amsterdam) met een 2€ korting op de pre-sale price (tickets zijn verkrijgbaar tot 3 maart 19.00 u of zolang de voorraad strekt)

 

Er zijn heel veel evenementen gedurende ABW. Verschillende zaken zijn betrokken zoals: Spijkerbar, Prik, Church, Hotspot café, Dirty Dicks, The Eagle, NZ Sauna, MrB en onze buren the Cuckoo's nest. Er is ook  een speciale movie night @Pathé de Munt (Bear City 3) en een LGBT Tour Amsterdam (Bear Edition).
En onze mensen zijn natuurlijk altijd bereid om je tips of routebeschrijvingen te geven

FAMOUS LAST WORDS...

 Ja hoor..... hier is alweer de tweede editie van mijn column,  waarmee we zijn begonnen in The Web Weekly nieuwe stijl, of zoals hij in deze speciale editie heet The Bear Cave Weekly. Dit om te vieren dat het komend weekend  Amsterdam Bear Weekend 2018 is. Snap je het allemaal nog? Je leest er hieronder nog meer over.
 
Er is weer heel veel gebeurd in "Onze Scene". Zo was er afgelopen weekend Leather Pride in Antwerpen. Tijdens het grote feest in Darklands was er ook de verkiezing van "Mister Rubber Europe".
 
Michael Gehring (from Switzerland)
Niels, door zijn titel Mister Rubber Netherlands onze Nederlandse kandidaat, heeft het helaas niet tot het erepodium kunnen schoppen.  De derde prijs ging naar James uit London, de tweede prijs naar Mister Rubber Spain en de man die het komende jaar de titel Mister Rubber Europe 2018 mag dragen is Michael Gehring (uit Zwitzerland). Opvallend detail is dat hij de oudste van alle kandidaten was en ook de presentatie in zijn ruimzittende rubberpakken viel op. In ieder geval heeft hij onze felicitaties! Natuurlijk feliciteren we ook de nieuwe Mister Leather Belgie 2018: Bart, met zijn uitverkiezing op deze Leatherpride.
 
 Aleš from Cologne (the big winner and so Mr Lumberjack 2017)
Maar terug naar Nederland, want bij ons staat het Amsterdam Bear Weekend 2018 voor de deur. Dit belooft weer, net als andere jaren, een leuk en vooral gezellig feest te worden, waar plaats is voor iedereen. Je hoeft, voor alle duidelijkheid, dus zelf geen Bear te zijn!  

Wie weet ga jij er vandoor met de mooie titel: "Mister Lumberjack 2018". Deze titel win je niet door een fetish outfit , of mooi uiterlijk, maar door mee te doen  aan de "Bear Nailing Contest" . Ik hoor je denken "hoe gaat dat dan te werk?"  In The Bear Cave (aka The Web Bar) staan twee  boomstammen. Daar mag jij proberen een grote spijker in te slaan. Degene die op een bepaalde dag de spijker (in 4 slagen) het verst erin slaat wint de dagprijs. De winnaars van alle dagen gaan op zondag  (18.00 uur) nog eens tegen elkaar strijden en degene die dan weer wint krijgt  de Titel Mister Lumberjack 2018 en natuurlijk de eeuwige roem. Wie gaat Aleš uit Keulen (de grote winnaar en dus Mr Lumberjack 2017) opvolgen? Waag een poging, want zelfs misslaan is in deze competitie leuk en wie weet ........sla je raak!

Ik zag twee beren broodjes smeren
 
Nieuw dit jaar is de Bear Brunch in The We.......eh.....eh.....Bear Cave, (het is wel even wennen dat onze favoriete bar dit weekend Bear Cave heet, maar dat terzijde). Iedereen is welkom op de Zondagse Bear Brunch op 4 maart. We houden twee sessies, een groep om  11.00 uur en een groep om 12.30 uur ( maximaal 50 man per groep). We willen wel graag weten of jij ook gaat komen,  dus geef je even via dit formulier op. Het beloofd gezellig te worden, want zeg nu eerlijk wat is er leuker dan met elkaar te eten.
 
Zondag beloofd sowieso een bijzondere dag te worden, want niet alleen de huldiging van Mister Lumberjack 2018 vindt plaats, maar we hopen ook de gloednieuwe  Mister Bear Netherlands  2018 in het zonnetje te kunnen zetten. Ik ben benieuwd of het Barry Keurs of Kenan of Johny Verburg gaat worden. Ik heb mijn keuze al gemaakt, maar die hou ik nog even voor mijzelf! Langs deze weg wil ik graag Mister Bear Netherlands 2017 Marcel van Doorn bedanken voor zijn akties voor de Bear scene het afgelopen jaar. Dat was lastig om te doen, aangezien deze Nederlandse Mister in Parijs woont. Het fijne is dat aankomende titel in ieder geval in Nederland blijft
 
Ook heb ik een goede vriend van mij (Dhari) bereid gevonden om naar Nederland te vliegen, zodat hij jullie een gratis Fotosessie kan bezorgen. Iets  wat hij al eerder deed in The Web Bar (tijdens Leather Pride 2017). Dus als jij een mooie en professionele foto voor je profiel of een betere foto van jezelf op het nachtkastje van je vriendje wilt hebben, kom dan op zondag tussen 18.00 en 21.00 uur naar de achterruimte van The Bear Cave om jezelf op een hele mooie professionele manier te laten vereeuwigen. Fotograaf Dhari is een heerlijke knuffelbeer en ik ben in ieder geval reuzeblij met zijn komst.

Ik wil afsluiten met iedereen een heerlijk AMSTERDAM BEAR WEEKEND  2018 toe te wensen en tot ziens in The Web , sorry,  ik bedoel The Bear Cave !
 
groetjes Jacques Zonne
 
Lees meer op onze Website
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.