De twee-wekelijkse Nieuwsbrief

Welkom bij de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam. In deze editie van de nieuwsbrief hebben we nieuws over aanstaande evenementenafgelopen evenementen, de column van Jacques. Als je de Engelse versie wil lezen klik dan hier 

KOMENDE EVENEMENTEN

Zaterdag 31maart 22.00u tot 02.00u

Ori├źntaalse nacht van Oosterse Lekkernijen met Shisha lounge en muziek verzorgd door DJ Caspian C

Geniet van een nacht met Muziek, Dans, Drank, Vrienden en nog veel meer.

meer details

BLUF Sunday Social
De komende twee weken organiseren we (behalve de 1001 Nights) een hoop andere evenementen zoals  The Virtual Weekend Grooves met DJ Basz (7-4 & 14-4) , Sunday(B)eat(s) met Rob Boskamp (1-4) & Katya Gabelli & DJ Benjamin (8-4) en op Paasmaandag (2-4) een speciaal optreden door DJ Benjamin.

Ook zal de bar fungeren als locatie voor verschillende borrels zoals:
01-04-2018  MSA (Motor Sportclub Amsterdam)
08-04-2018  Dutch Rubbermen
22-04-2018  BLUF 

En ten slotte op 21 april een nieuwe editie van Puppies Night Out @ The Web. Meer evenementen in the Web zullen worden aangekondigd in de speciale Kingsday Edition so stay tuned!

Looking back @ past events

Sunday Beats @ The Web
Dragpalace Muzikale Bingo Show
BLUF Sunday Social
De laatste twee weken hadden we verschillende evenementen in the Web zoals Sunday(B)eat(s) met DJ Rafa Nunes & DJ Benjamin, a Puppies Night Out @ The WebDragpalace Muzikale Bingo Show met Rose Murphy & BLUF Sunday Social

Trouble in Bearadise

Ieder jaar kiezen we iemand die onze fetish-groepen gaat vertegenwoordigen. En wat waren we trots toen onze Mister Bear Netherlands 2016 Henk Heijenga werd gekozen tot Mister Bear Europe 2017. Dit alles gebeurde op 29 April 2017 in Keulen (Duitsland). Henk leefde zich helemaal in zijn rol en zo zagen we hem overal met zijn nu inmiddels beroemde en nu inmiddels ook veel besproken sjerp .Er zijn natuurlijk veel taken voor een Europese Mister Bear, zoals bijvoorbeeld het komen naar de gesponsorde evenementen. 
Hier zou het echter fout zijn gegaan. De organisatie van de European Bear Week liet in een bericht weten dat Henk zijn verplichtingen niet was nagekomen en besloot op 21 maart 2018 dat Henk zijn titel en sjerp moest inleveren. Verder werd besloten dat er een nieuwe Mister Bear Europe 2017 moest komen, in de persoon van Gabriel (Oostenrijk), die dan die titel voor de komende twee maanden zou krijgen.

Een enorm protest barstte los op social media. Er was veel support voor Henk Heijenga en velen lieten weten dat ze het niet met de beslissing van de European Bear Week eens waren. 
Helaas begon toen ook vuilspuiterij - door de "European Bear Week" zelf - bijvoorbeeld dat de nieuwe Mister Bear al bedreigd zou zijn en zijn titel daarom weigerde. Hierop besloot de organisatie de titel door te geven aan de nummer 3 van de lijst Mister Bear Belgie Kris. De poging van de organisatie om het bericht te verspreiden dat ook de andere Misters bedreigd waren, werd door diezelfde "Misters" ontkracht en ze gaven Henk hun support op zijn Facebook pagina (https://www.facebook.com/henk.heijenga) . 
De in het nauw gedreven organisatie liet hierna in een (zoals zijzelf het noemde) "Second and Last announcement of the Organization Mr Bear Europe" weten dat zij alle recht hadden om de titel af te nemen zonder daarvoor een verklaring te hoeven afleggen. 
Dit alles omdat zij het eigendomsrecht van deze titel hebben en ze verklaarde hierbij ook de discussie als gesloten.  
Velen gaven hun positieve reactie aan onze "Europese Mister Bear 2017 " Henk Heijenga. Maar ik vind het triest dat voor de twee maanden tot een nieuwe Mister Bear verkiezing op 3 juni 2018, er zo'n negatieve stempel is gedrukt op de Bear-scene. Ik vraag me oprecht echt af of deze ophef voor zo'n korte tijd nodig is geweest. Helaas wordt ook deze scene geleid door grote ego's . Ik hoop dat we de komende tijd gaan werken aan een herstel om deze  Bear-beweging weer sterk te maken.

De garderobe

Vele kennen me als de garderobe man van The Web en dat doe ik met veel plezier. Ooit begonnen met een garderobe in de nooduitgang, wat ik nooit veilig vond. Gelukkig kreeg ik daar begrip voor en verhuisde de garderobe naar een andere hoek van The Web, juist ... de plek bij de trap naar de darkroom. Hier heb ik vele jaren met plezier gewerkt, maar The Web is in beweging, en na alle mooie vernieuwingen, (zoals het verplaatsen van de rookruimte naar boven en de leuke aanpassingen van de darkroom) gaat de  Garderobe weer verhuizen en ga ik weer naar een andere hoek (namelijk van de bar). Ze laten me ook alle hoeken van de zaak zien LOL. Zo kun je dus de garderobe in de toekomst vinden aan het eind van de bar en daar gaan we vrolijk verder !

VERDRIETIG

Deze week is onze trouwe bezoeker en vriend Luppo Hansen op de leeftijd van 49 jaar overleden. Nog maar drie weken geleden dacht hij te worden geholpen aan galstenen, maar het bleek de gevreesde ziekte kanker te zijn. Hij heeft het korte gevecht tegen kanker verloren. Luppo was een markante bezoeker en liet zich graag in de gehele fetish en leather scene zien. Hij vond het fijn als hij met het ophalen van de flesjes en glazen kon helpen. Ondanks dat Luppo niet fetish gekleed ging, wilde hij graag op fetish en leather evenementen zijn. Zo hebben we samen menig uuurtje op Folsom in Berlijn doorgebracht. Ik en vele andere Web-bezoekers zullen je gaan missen. Rust zacht lieve Luppo!
 
Tot slot was afgelopen weekend een goede vriendin van mij (Rose Murphy) met haar Muzikale Bingoshow te gast in The Web Amsterdam. Hier zie je de blog van haar optreden en een sneak preview van haar nieuwe single.

Ik wens jullie een fijne tijd in The Web Bar

groetjes van Jacques
 
Find Out More on Our Website
Copyright ┬ę  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.