De Eurovisie Editie

Welkom bij de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam. In deze editie van de nieuwsbrief hebben we nieuws over aanstaande evenementende column van Jacques en wat nieuws over een nieuw evenement. Als je de Engelse versie wil lezen klik dan hier

KOMENDE EVENEMENTEN

Leather & Fetish Eurovision

Zaterdag 12 mei 19.30 tot 02.00 uur

Na het grote succes van Eurovision met de Misters van afgelopen jaren, organiseren we dit jaar voor de tweede keer Leather & Fetish Eurovision. Mr Leather Europe 2017, Mr Leather Switzerland 2017, Mr Bear Europe 2017 en Mr Bear Netherlands 2018 nodigen je voor dit evenement uit!

Dit Leather & Fetish evenement is een samenwerking van The Web, Leather Friends Netherlands en MSA.

Tijdens de avond zal er geld worden ingezameld voor Rainbow Railroad.
klik hier voor meer details

BLUF Sunday Social

Ontmoet (andere) Nederlandse BLUF leden op hun Sunday Social. Zondag 13 mei 2018 vanaf 17.00 

Sunday(B)eat(s)
Elke zondag van 17.00-22.00 Sunday(B)eat(s) @ The Web met de beste DJ's en soep of een andere snack.

Zondag 6 mei DJ Benjamin
Zondag 13 mei DJ Steve Malenka
Zondag 20 mei DJ Bassz
Zondag 27 mei DJ Rob Boskamp

1001 Nights 
Zaterdag 26 mei 22.00 tot 02.00 uur

Oriëntaalse nacht van Oosterse Lekkernijen met Shisha lounge en muziek verzorgd door DJ Caspian C
Geniet van een nacht met Muziek, Dans, Drank, Vrienden en nog veel meer.

Klik hier voor de meest actuele updates van de evenementen

 

IETS NIEUWS IS AANSTAANDE

Tijdens Pinksteren laat de kick-off van dit nieuwe internationale weekend zien dat we in Amsterdam zowel diversiteit als seks(ualiteit) vertegenwoordigen!

Vijf dagen om je in het zweet te vieren: Amsterdam Sportswear Weekend donderdag tot maandag 17-20 mei 2018 op verschillende LGBT-locaties.

Meer weten?
Hou de website in de gaten waar het complete programma zal worden aangekondigd deze week: www.amsterdamsportswearweekend.com of de facebookpage.

Ook zal er een speciale nieuwsbrief deze week worden verzonden!

FAMOUS LAST WORDS...

Deze week heb ik, voor mijn column Het Laatste woord, wat vragen kunnen stellen aan  Mister Leather 2017 Raymond Timmer, een zeer imponerende man die veel voor onze Leather en Gay community heeft gedaan.

Er zijn voor de komende maand grootse plannen,  zoals "Songfestival met de Misters" (wat je mee kan maken in The Web  op Zaterdag 12 mei 2018 ,start om 19.30 uur), maar ook gaat Raymond met zijn vriend Reto (Mister Leather Zwitserland 2017) samen mee doen aan de Wereld-verkiezingen op de IML 2018 (International Mister Leather in Chicago USA)

Jacques :Je ben opgeklommen van Mister Leather Netherlands 2017 naar Mister Leather Europe 2017 en je heb al veel dingen gedaan voor onze community, maar  wat vond je  tot nu toe het leukste aan deze titels en zijn er nog dingen die je met deze titels wil bereiken ?

Raymond :  Ik wilde graag de community weer activeren en ik vind het dan ook erg leuk om te zien dat er weer leven is in de Amsterdamse leerscene(en daar buiten) .

Het leukste is te zien dat mensen het waarderen en weer zelf actief worden.

De positieve reacties en fijne vriendschappen die er uit ontstaan zijn erg leuk. De titel maakt het mogelijk om aandacht te vragen voor verschillende zaken van HIV stigma tot Checnhya/Rainbow Railroad.

Door de Europese titel kan je dit ook breeder onder de aandacht brengen. Ik wil als Mr Leather Europe met name nog kleinere clubs steunen om deze te helpen zich ook verder te ontwikkelen.

 Jacques : Eén van de dingen die je  vorig jaar in The Web bar introduceerde  was  Eurovision Songfestival met de Misters en dat sloeg aan. Hoe kwam je op het idee en wil je  er ook iets mee bereiken? Wat kan je me daarover vertellen?

Raymond : Ik ben zelf altijd fan geweest van Eurovision en ik wilde graag iets doen wat sociaal was en waarmee we ook een goed doel konden steunen en ook je leer of andere fetish kleding kon dragen. Toen ik het idee noemde bij wat vrienden was iedereen zo enthousiast dat ik het ben gaan regelen. De reacties tijdens en na de avond waren enorm positief en we hadden veel geld ingezameld. Hopelijk is ook dit jaar weer een success.

Jacques : Volgende maand is het IML (International Mister Leather) van 24 tot 28 Mei in Chicago, waar je  na je Nederlandse en de Europeese titelook voor de titel Mister Leather International wil gaan. Hoe kijk je daar tegen aan ?

Raymond : Het was nooit de bedoeling om van titel naar titel te gaan maar nu ik de Europese titel heb kan ik deze niet laten gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat we laten zien in Amerika dat Europa veel te bieden heeft en vooral ook dat wij het anders doen. We gaan met een groep van 12 Europese mannen naar Chicago, dit is een record aantal volgens mij. Het zal met name een bijzondere ervaring zijn en met de grote aantal deelnemers zal het niet makkelijk zijn de titel te winnen, maar als ik ergens aan meedoe ga ik voor de winst. Dus ik doe sowieso mijn best om Amsterdam en Europa trots te maken.

Jacques : Ook ben ik nieuwsgierig hoe je tegen de deelname  van je  vriend  Reto kijkt  (die toevallig ook nog eens de titel Mister Leather Switzerland 2017 draagt)

Raymond : Ik vind het erg leuk dat ik deze ervaring met Reto kan delen. We zijn ook concurrenten maar zo zien we dat allebei niet, we steunen elkaar volledig.

Wij maken er samen ook een vakantie van dus het is juist heel mooi en bijzonder om dit te delen met de man waar ik van hou. We zijn verschillend maar denken ook hetzelfde over veel dingen,

Reto heeft heel veel voor de Zwitserse community gedaan dus hij is zeker een kanshebber.

Jacques : Het hoeft geen betoog dat ik en onze The Web vrienden , Raymond en Reto heel veel succes gaan wensen in Chicago, en natuurlijk houden we je op de hoogte.

P.S. Nog meer nieuwtjes , dit jaar organiseren we voor het  eerst  het "Amsterdams Sportswear Weekend 2018" tijdens Pinksterweekend 17-20 mei, in samenwerking met verschillende LGHTB bedrijven en organisaties.

Ik kan nu al verklappen dat we tijdens dit weekend we het bezoek krijgen van Mister Sportswear France 2018 voor een Meet and Greet  op zondag 20 mei, dus haal allemaal je meest sexy sportkleding uit de kast en  beleef samen  met ons deze fetish in The Web Bar. Maar meer hierover in de extra nieuwsbrief The Sportswear Edition van deze week!

Tot  slot wens ik jullie allemaal een mooie tijd en tot de volgende keer of tot ziens in The Web

 
Meer op onze Website
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.