Welkom bij de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam. In deze editie van de nieuwsbrief hebben we nieuws over aanstaande evenementen, de column van Jacques en nieuws over een nieuw evenement in je favoriete bar. If you want to read the english version click here.

Leather and Fetish Pride 2018 was een groot succes dit jaar. We hadden veel plezier op het web. Zoals je kunt lezen de column van Jacques was vooral de Fetish Flea Market een groot succes. En ook in de laatste twee maanden van dit jaar hebben we genoeg goede dingen om van te genieten!

 

Sportss-Wear Party

Sportss-Wear Party

Vrijdag 9 November van 20.00-2.00


Voor het eerst organiseren The Web Bar en Sportss een feest voor mensen die van sportsgear houden. Hoewel iedereen deze nacht welkom is, wordt het zeer gewaardeerd als je je sportuitrusting aantrekt. 


Mensen die volledige sportswear dragen, ontvangen een gratis shot van Dropshot. Vanaf 21.00 uur.zal DJ Jason Skyler zijn beats spelen.

Dus trek je favoriete trackies, shirts en sneakers en sluit je aan bij andere mensen met dezelfde fetisj.

Dus kom en feest met ons!

AANSTAANDE EVENEMENTEN

Retro Thursdays
De wekelijkse avond van The Web, waarbij de muziek die gespeeld wordt minstens zo oud moet zijn als een gast die de bar bezoekt. Verzoekjes worden geaccepteerd onder voorwaarde dat ze meer dan 18 jr oud zijn. Dus kom naar The Web om te genieten van muziek uit de jaren 60-70-80 en 90 of natuurlijk van een drankje of onze darkroom!

Virtual Weekend Grooves
DJ Bassz speelt zijn en jouw favoriete tracks vanaf 20.00u elke zaterdag


Sunday(B)eat(s)
Elke zondag van 17.00-22.00 Sunday(B)eat(s) @ The Web met de beste DJ's en soep of een andere snack.

Zondag 11 November DJ Michiel Bouwens
Zondag 18 November DJ Glaucio Duarte
Zondag 25  November DJ ?

Meet the candidates of Mr Puppy NL
Gedurende deze avond kun je alle deelnemers voor de Mr Puppy Netherlands verkiezing 2019 ontmoeten.
Hierna kunnen alle puppiesspelen en muziek zal worden verzorgd door DJRW.
Ook zal er een lotterij met veel leuke prijzen zijn!

 

Klik hier voor de laatste updates van evenementen

Sint @ The Web


Zondag 2 December
Zal de Sint ons met een bezoekje vereren

Meer details hier

Amsterdam Bear Weekend

@ The Web Van 21 – 25 Maart 2019

Meer details volgen

FAMOUS LAST WORDS...

Inmiddels is onze Leather and Fetish Pride Weekend weer verleden tijd, maar wat was het een prachtig weekend. Echt zo'n weekend waar je trots op kan blijven! Voor mij persoonlijk is de Fetish Flea Markt een jaarlijks hoogtepunt. Gelukkig hebben we nu door de jaren steeds meer ervaring gekregen hoe dit te ¬¬organiseren. Het is eigenlijk wonderbaarlijk dat je in een paar uurtjes samen met je collega's The Web bar helemaal ziet veranderen in een heuse Fetish winkel.
Inmiddels is onze Leather and Fetish Pride Weekend weer verleden tijd, maar wat was het een prachtig weekend. Echt zo'n weekend waar je trots op kan blijven! Voor mij persoonlijk is de Fetish Flea Markt een jaarlijks hoogtepunt. Gelukkig hebben we nu door de jaren steeds meer ervaring gekregen hoe dit te ¬¬organiseren. Het is eigenlijk wonderbaarlijk dat je in een paar uurtjes samen met je collega's The Web bar helemaal ziet veranderen in een heuse Fetish winkel.
Verder stonden door de hele bar 10 verschillende kraampjes, die ook veel verkochten. Bij navraag bleek ook dat al onze verkopers zeer tevreden waren. Eén van de kraampjes stopte halverwege, omdat hij gewoon uitverkocht was. Leuk om mensen met tassen vol de deur uit te gaan. Het blijkt dat er toch veel interesse is om op deze manier Fetish spullen te kopen en te verkopen.
Dit bewijst, wat mij betreft dat dit jaarlijks evenement, zeker bij onze bezoekers, zeer gewaardeerd wordt. Het bleef de hele middag druk en er was een bijzonder gezellige sfeer in The Web.
Ondertussen lopen we zelfs te brainstormen of we tijdens het Amsterdam Sportswear Weekend een "Sports-Fetish-Flea-Markt" kunnen houden, dus ik zou zeggen: wordt vervolgd!

De volgende dag (op zondag) was er weer een fantastische sfeer in The Web bar. Onze vriend Dhari was "hoffotograaf" en hij heeft wederom veel mooie portretten van onze bezoekers geschoten. En ik kan nu al zeggen dat deze prachtige foto's, vele profielen op verschillende internetsites zullen gaan vullen. Dank je wel Dhari!
Dit was ook het weekend dat er een nieuwe Mister Leather werd geïnstalleerd en deze eer viel te beurt aan Axe Leito, die ons het komende jaar gaat vertegenwoordigen als "Mister Leather Netherlands 2019". Ik heb het gevoel dat we veel van hem kunnen verwachten. Het was fijn dat ik hem in The Web kon huldigen met een enorme bos bloemen. Hij vertelde dat hij drie programmapunten had, waaraan hij het komende jaar wil werken. Eén van die punten was dat hij, bruggen wil bouwen naar nog betere samenwerking tussen de verschillende fetishes. Ik ben benieuwd!
Heel bijzonder was het ook dat een week daarvoor (in Parijs) Evert Leerson werd gekozen tot "Mister Leather Europe 2019" en daarmee de titel overnam van "Mister Leather Europe 2018" Raymond Timmer. Het gebeurt zelden dat twee jaar achter elkaar een land deze bijzondere eer te deel valt. Onze nieuwe " Mister Leather Europe 2019" Evert wil vooral werken aan de zichtbaarheid van leermannen, zowel in de bars als gewoon op straat.

Tot slot gaat onze dank uit aan de man die ons eerst heeft vertegenwoordig als "Mister Leather Netherlands 2017" en vervolgens als "Mister Leather Europe 2018": Raymond Timmer. Hij heeft zich aan alle kanten van onze planeet laten zien en de leatherscene vertegenwoordigd en gewerkt aan verschillende projecten. Zo denk ik aan zijn werk en het geld inzamelen om actie te kunnen voeren tegen de vervolgingen van homo's in de Russische republiek Tsjetsjenië (Chechnya). Iets waar hij ook in de toekomst aan wil werken, maar ik denk ook o.a. aan het "Songfestival met de Misters" in The Web bar. Ik ben oprecht trots, dat ik deze drie helden mocht huldigen.

Dit Leather and Fetish Pride Weekend kreeg ook aandacht in de media. Zo maakte MVS Gay Station een mooie reportage, waarin ook de huldiging in The Web bar te zien is. Helaas is de reportage in het Nederlands, maar voor onze anderstalige lezers is het toch leuk om te kijken, zodat ze deze winnaars (en mij LOL) in actie kunnen zien en bovendien ook nog een blik in onze bar kunnen werpen.  

http://mvs.nl/video/Kc-Sr1ZK2Hs/nieuwe-mr-leather-netherlands-europe-2019/

Ik zou zeggen veel plezier en tot de volgende keer, enne ......keep it safe!
 
Jacques Zonne
Meer op onze Website
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.