Welkom bij de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam. In deze één-na-laatste editie van het jaar van de nieuwsbrief hebben we nieuws over aanstaande evenementen gedurende de feestmaand, World Aids Day 2018, de column van Jacques en nieuws over wederom een nieuw evenement in je favoriete bar. If you want to read the english version click here.

De eerste keer dat we de Sportss-Wear Party organiseerden, was het een groot succes en we zijn inmiddels op zoek naar een nieuwe datum in het nieuwe jaar. En natuurlijk zal je favoriete bar in 2019 veel activiteiten voor je organiseren, maar daarover meer in de laatste nieuwsbrief van het jaar 2018. Zorg er dus voor dat je onze website of Facebookpagina checkt voor de laatste up-to-date info.

 

Alle Dertien GoedFout

Alle Dertien Goed Fout
“Retegoeie Muziek"

Vrijdag 28 December van 20.00 - 2.00

 

Waar je favoriete bar verandert in een echt ouderwetse Amsterdamse kroeg.

De muziek wordt verzorgd door DJ Bennie en er zullen veel typische Nederlandse snacks en gewoonten zijn.

Verzoekjes worden zeer op prijs gesteld ..... kom dus langs en zorg dat je favoriete "guilty pleasure"  wordy gespeeld door DJ Bennie.

Dus kom langs en feest met ons!

World Aids Day 2018

Deze zaterdag gedurende World AIDS Day biedt The Web je de kans om degene die we zijn verloren aan deze vreselijke ziekte te herdenken door het aansteken van een theelichtje.

Ook zal er de mogelijkheid worden geboden om een donatie te maken aan het Aids Fonds.

Laten we nooit degenen die zijn gestorven vergeten!

Ook op zaterdag 1 december is er op het Leidseplein van 11:00 tot 16:00 een gigantisch hart te vinden waarmee je op de foto kan. En je kan hier de Universele Verklaring van de Liefde tekenen. Kom ook! We zien je graag op het Leidseplein.

 

Transformer in Paradiso (voorheen Lovedance)

Kom op zaterdag 1 december naar Transformer in Paradiso. Tijdens dit feest wordt geld ingezameld voor Aidsfonds. Hosts DJ Joost van Bellen en Zubrowka International hebben een mooie line-up bij elkaar gebracht. Het feest is verdeeld over drie zalen, verwacht lekkere muziek, elastische dansers, vlijmscherpe acts en nog veel meer. Tickets vind je hier

AANSTAANDE EVENEMENTEN

Sinterklaas en zijn Mietjes
Zondag 2 December vanaf 17.00-
2 december viert The Web Bar Sinterklaas! Dus kom en doe met ons mee.
Vanaf 17.00 uur zal D. J. Bassz zijn speciale nummers om deze Hollandse traditie te vieren spelen. En vanaf 19.00 u zal de Sint ons met een bezoekje vereren.... en om alle discussies over "Zwarte Piet" te voorkomen zal hij worden vergezeld door "zijn mietje(s)".
Natuurlijk zullen er kadootjes zijn (tenminste als je een goede jongen bent geweest) en veel zoetigheden.
Dus kom langs en vier deze typische Nederlandse traditie met ons!

WeBN - The end of the year editie
Vrijdag 21 December 21.00-02.00
Een week voor Bear-Necessity end of the year in Panama Amsterdam kun je al met ons en Bear-Necessity resident DJ Sergio Cardoso feesten.
Natuurlijk zijn er hapjes, een loterij met leuke prijzen en nog veel meer om je in de stemming te brengen. 
Dus kom en FEEST met ons net voor alle verplichtingen van kerstmis!

BLUF Social Sunday
Zondag 23 december 17.00- 
Sluit je aan bij (andere) Nederlandse BLUF-leden voor hun Sunday Social met drankjes en gezelschap in het leer. In The Web vanaf 17.00 uur en later. De bar zorgt voor een DJ en hapjes. Trek je leer en laarzen aan en neem deel aan deze Sunday Social en heb veel plezier!

Retro Thursdays
De wekelijkse avond van The Web, waarbij de muziek die gespeeld wordt minstens zo oud moet zijn als een gast die de bar bezoekt. Verzoekjes worden geaccepteerd onder voorwaarde dat ze meer dan 18 jr oud zijn. Dus kom naar The Web om te genieten van muziek uit de jaren 60-70-80 en 90 of natuurlijk van een drankje of onze darkroom!

Virtual Weekend Grooves
DJ Bassz speelt zijn en jouw favoriete tracks vanaf 20.00u elke zaterdag


Sunday(B)eat(s)
Elke zondag van 17.00-22.00 Sunday(B)eat(s) @ The Web met de beste DJ's en soep of een andere snack.

Klik hier voor de laatste updates van evenementen

FAMOUS LAST WORDS...

Na alle te verdelen Mister titels komt de verkiezingsperiode langzaam weer tot rust, maar toch waren er nog personen die een (ere)titel kregen. Zo werd in Chicago tijdens MIR  2018 de Titel “Mister International Rubber 2019” toegekend aan Guilame Dupuis uit Montreal (Canada). Maar ook in Nederland was er nog een titel te vergeven voor de leukste puppy. Dus kwamen alle blije hondjes naar The Web bar om voorgesteld te worden aan onze bezoekers. 
Het was een leuke gezellige avond, die ik mocht opvrolijken met een Puppy loterij. De kandidaten voor de puppie contest kregen van een internationale jury wat lastige vragen en de dag daarna werden in The Church de echte verkiezingen gehouden. Hier werd duidelijk dat Sada Huskus (beter bekend als Pup Sada) zich vanaf nu de nieuw Mister Puppy Nederland 2019 mag noemen.
Op de bijgaande foto zie je hoe de drie puppy kandidaten worden bijgevoederd door onze eigen Kevin. Ben je ook nieuwsgierig welke Misters Leather er dit jaar in Europa zijn gekozen? Ga dan even naar de website.
Langzamerhand gaan we de feestmaand December in en kan je ook in The Web weer heel wat gezelligheid verwachten. Het begint met onze eigen draai aan de voortdurende discussie rondom Sinterklaas en zijn pieten. De Sint die op 2 December naar onze bar komt, is er helemaal klaar mee met de discussie en heeft deze keer, maar zijn Mietjes meegenomen. Wat ik moet gaan verwachten? Ik heb er geen idee van, maar dat het hilarisch wordt is zeker. En wie weet heeft deze Sint ook een cadeautje voor jou, dus genoeg reden om dit gezellig met ons mee te vieren. Misschien dat onze draai aan het geheel een idee is om het volgend jaar landelijk uit te rollen in de hoop dat iedereen dan weer wat vriendelijker naar elkaar wordt.
Ook wil ik gelijk duidelijk maken dat onze bar in December altijd geopend is. Dus je kan gewoon met Kerst en Oud & Nieuw bij ons terecht (met uitzondering van 1e kerstdag in de middag, maar ‘s avonds gaan we gewoon weer open vanaf 20 uur). Hou onze website of facebook-account in de gaten voor al onze evenementen. 

Tot slot wil ik je graag aan het begin van deze decembermaand, met de beroemde donkere dagen voor Kerst, uitnodigen om nu eens niet thuis te blijven zitten achter je PC of je Grinder- Tinder- Gay Romeo -Gay Royal of welke datingsite/app dan ook. Ga weer eens gewoon naar je favoriete bar en ontmoet daar de echte mensen. Dan zijn deze dagen niet zo somber en alleen!Het echte leven is nog steeds "Real Life" zonder alle valse beloftes die je op het internet worden gedaan. Ik wens je hele warme feestdagen toe en wie weet zien wij elkaar dan ook weer eens!
 
Maak er een mooie December van enne ........keep it safe!
Meer op onze Website
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.