In de week van ❤️ liefde ❤️ en op Valentijnsdag presenteren we een speciale editie van de nieuwsbrief.
 
In deze ❤️ editie vertelt Jacques een grappig vergaal uit de oude doos in zijn column brengen we nieuws over aanstaande evenementen en vertellen we je alles over de speciale Valentijnsdag @ The Web. If you want to read the english version click here.


Wil je nooit missen wat er in je favoriete bar plaats vind check onze website of Facebookpagina voor up-to-date informatie.

 

VALENTIJNSDAG

Valentijnesdag zal nooit meer hetzelfde zijn!

Donderdag 14 Februari van 13.00 - 1.00

Dit jaar viert The Web de dag van de liefde met veel speciale dingen. Van 18.00 tot 22.00 uur kun je jezelf (en je geliefde) onsterfelijk maken in een heel speciale Valentijnsfotoshoot geleverd door het web en Different by Suus.

We hebben een speciale love-cocktail (met de niet zo toepasselijke naam Hard On ;)) voor een leuk prijsje en natuurlijk wat zoete lovebites.

Een Valentijnsloterij en een speciale ❤️ editie van RetroThursday maken de hele avond van ❤️ compleet.

Dus kom naar ons toe en zie dat Valentijnsdag nooit meer hetzelfde zal zijn!

THE BEARCAVE KOMT TERUG

Ook dit jaar zal The Web veranderen in de Bearcave en het centrale punt vormen tijdens het Amsterdam Bear Weekend van 21-25 maart.

Met natuurlijk heel veel (nieuwe) activiteiten maar bovenal een plek waar je alle info van de evenementen kunt hebben tijdens dit weekend.

Wil je niets missen abonneer je dan op onze nieuwsbrief of check de speciale ABW 2019 pagina welke binnenkort zal verschijnen.

BINNENKORT

BLUF Social Afternoon Zondag 17 Februari vanaf 17.00u
Sluit je aan bij (andere) Nederlandse BLUF-leden voor hun Sunday Social met drankjes en gezelschap in het leer. In The Web vanaf 17.00 uur en later. De bar zorgt voor een DJ en hapjes. Trek je leer en laarzen aan en neem deel aan deze Sunday Social en heb veel plezier!

Rubber Social Zondag 10 Maart van 17.00 - 20.00u
Kom langs voor drankjes en sexy beats. Laten we er een glimmende avond van maken. Rubberkleding is niet vereist maar wordt natuurlijk enorm gewaardeerd.

SOA Check Up
De driemaandelijkse Check-up voor soa's vindt plaats op zondag 24 februari van 18.00 tot 21.00 uur. Deze faciliteit wordt u aangeboden door The Web en GGD Amsterdam.

En natuurlijk organiseert het web elke week (behalve bij speciale gelegenheden) iets voor jou, met op:

Op donderdag: RETRO Thursday
: Elke donderdag van 19.00 uur - 1.00 uur De wekelijkse avond van de Web Bar, waar de muziek zo oud is als je zou moeten zijn om de bar te betreden. Verzoekjes zijn van harte welkom!

Op vrijdag: met de voorlopige titel "Blending Fridays" Vrijdag after work drink met elektronische vs akoestische loungemuziek. Vrijdag 17.00 - 20.00 uur Drankjes en chillen / een dj (soms met livemuziek) viert het begin van het weekend met een drankje en opbeurende muziek.

15 februari DJ Lady Deep
22 februari Bo Monde
1 maart DJ Lady Deep
8 maart DJ Benjamin
15 maart DJ Lady Deep
22 maart Oded Nir (live) + DJ Benjamin
29 maart DJ Benjamin

Op zaterdag: Virtual Weekend Grooves elke zaterdag (behalve 16t februari) speelt DJ Bassz zijn en jouw favoriete nummers van 20.00 - 2.00 uur.
Op 16 februari zal DJ Jason Skyler de honeurs waarnemen.

Op zondag: Sunday (B)eat(S) Muziek met een DJ elke zondag van 17.30 tot 21.30 uur met iets te eten @ 19.00 uur

17 februari DJ Mally Clarke
24 februari DJ Benjamin
3 maart DJ Mally Clarke
10 maart Michiel Bouwens
17 maart  TBC
24 maart  DJ Bassz
31 maart DJ Benjamin

Klik hier voor de laatste updates van evenementen

Geïnteresseerd in het lezen van oude edities van de Nieuwsbrief? Je kunt ze allemaal hier vinden: http://thewebamsterdam.nl/wp/nieuwsbrieven-archief

BEROEMDE LAATSTE WOORDEN

Deze keer gaan mijn gedachten terug naar de Argos Bar in de jaren 80 (van de vorige eeuw) en dan speciaal naar de bekende handboeien. Regelmatig werden bezoekers van deze gelegenheid op een leuke manier met deze  

handboeien gedreigd. In een bar waar kink en SM leeft zijn handboeien natuurlijk een welkome fantasie en een mooie start voor een kinky nacht. Maar soms kan dat anders lopen, dan bezoekers in gedachten hadden. Voor andere bezoekers ging er weer een mooie waarschuwing van uit.
 
Regelmatig werden er dus grappen over gemaakt, maar soms was er zo'n persoon, die er net iets verder mee ging en hield het niet op met dreigen en werden handboeien gesloten rondom de polsen. Zodat er vervolgens geknoeid kon worden met zo’n bezoeker (ook voor mij was dat nog wel een fantasie). Maar dan kwam het moment dat het "slachtoffer" weer zijn vrijheid wilde. Dit was natuurlijk weer een moment om grappen over te maken, totdat ..................de barkeeper vertelde dat ze in de Argos Bar er ook geen sleutel van hadden. Dan sloeg de paniek bij geboeide toe.
 
Gelukkig wist de barkeeper wel een oplossing voor dit probleempje te vinden, want even verderop in de Warmoesstraat was het legendarische Bureau van Politie en wist de barkeeper, degene die in de handboeien ervan te overtuigen, dat er altijd wel een sleuteltje aan de balie van dit Politie Bureau aanwezig was. Ik kan me goed voorstellen dat het "handboei-slachtoffer" met lood in de schoenen, zijn schreden naar dit beroemde en fameuze politiebureau zette. Daar aangekomen bleek dan dat de dienstdoende politieagent ook wel welwillend was om dit probleem op te lossen, maar zelf ook geen sleuteltje van deze handboeien had. 
 
Deze agent stuurde hem dan door naar de afdeling recherche op de tweede etage, die de Argos bezoeker weer doorverwees naar de afdeling cellenblok. Deze was weer helemaal beneden en zo ging het soms door totdat, na het hele politiebureau doorkruist te hebben, ons geboeide bezoeker weer bij de Balie van het Politie Bureau uitkwam. Die er altijd de echte Amsterdamse humor er wel van konden inzien.
 
Maar ja, daarmee was ook nu het probleem niet opgelost.  Dus werd de oplossing door de dienstdoende agent aangeleverd en die luidde, dat zij ervan overtuigd waren dat de barkeeper van de Argos bar wel zeker een sleutel van deze handboeien had. Bij terugkomst in de Argos bar bleek dit ook op waarheid te berusten en kon er weer genoten worden van de vrijheid zonder handboeien, maar wel met een enorme ervaring rijker.
 
In die tijd was het een gewoonte dat de gay horecaeigenaren en aanverwanten na sluitingstijd een borrel dronken, in het gay hotel "Anco ", waar de seks en kinky-gevoelens nog konden doorgaan tot in de hele kleine uurtjes en hoorde we Kees (de toenmalige eigenaar van de Argos) vertellen hoeveel ze lol ze hadden gehad aan zo'n handboei- avontuur en hoe blij ze waren met de medewerking en sportiviteit van het veel besproken Politie Bureau Warmoesstraat.
 
Ik zelf werkte toen in een seksshop op de Oude Brugsteeg, de shop had de illustere naam: de "S-Emmer”. Het was een kleine SM winkel en ik woonde erboven.

Op een vroege zondagmorgen werd ik door kabaal aan de deur wakker en beneden aangekomen stond daar Kees, (juist! de eigenaar van de Argos) met een lange jas over zijn schouder samen met zijn toenmalige vriend Martin (die eeuwig in korte lederhosen rondliep en waar ik heimelijk verliefd op was). Ik liet beide heren de winkel betreden, waarna Kees begon met: "Jacques, we hebben een klein probleempje" waarna hij de lange jas van zijn schouder liet glijden. Toen zag ik dat er handboeien om de polsen van onze Kees waren en hij vervolgde zijn verhaal: "En nu hebben we echt geen sleutels van die handboeien". Ik schoot in de lach en mijn eerste reactie was om hun naar de Balie van het Politie Bureau te sturen, want daar hadden ze toch de sleutel? Maar na een klein zuur lachje van onze Kees, besloot ik toch maar een sleutel uit de winkel te gebruiken en Kees zijn vrijheid terug te geven.
 
Ik laat het graag aan de lezer van deze Column over welke les (of fantasie) uit dit verhaal getrokken kan worden.
 
Groetjes  en tot de volgende column 
Jacques Zonne enne .......keep it safe
 
Meer op onze website
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.