Speciale Amsterdam Bear Weekend Editie

Welkom bij de speciale Amsterdam Bear Weekend editie van de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam.  De Beer/beren is/zijn los! Van 21tot en met 25 maart kan je ze door heel Amsterdam vinden.
Wil je weten waar je ze kan vinden lees dan deze nieuwsbrief of kom langs bij de Bearcave. In deze nieuwsbrief alles over Amsterdam Bear Weekend 2019, maar ook ons personeel staat klaar om je informatie te verschaffen over waar de activiteiten plaatsvinden

If you want to read the english version click here

Programma van de BEARCAVE

Van donderdag 21 maart 13.00 tot en met maandag 25 maart 01.00 zal de BEARCAVE (The Web bar) als verzamelplek dienen voor alle Beren en hun vrienden 
  • Kom en krijg alle beschikbare informatie van onze barmannen over wat er te doen is gedurende Bear Weekend 2018
  • Gratis WiFi hotspot
  • Ticketverkoop met 5% korting voor the main party Bear Ball (tot 2u voordat de deuren van Panama open gaan)
  • Het verzamelpunt voor als je elkaar uit het oog bent verloren of als je andere beren wilt ontmoeten
Hieronder vind je alle activiteiten klik op de foto's voor meer informatie of..
 

Bezoek onze speciale ABW Website

Door op de foto's hierboven te drukken kan je de activiteit zien die erbij hoort of klik op de links hieronder om meer informatie te krijgen.: Behalve de speciale evenementen hebben we ook onze normale zaken zoals donderdag vanaf 19.00u RETROThursday (the Bear edition) en Blending Friday vanaf 17.00u met DJ Benjamin en Oded Nir op bas.
Voor de tweede organiseert The Web Bar “The Web’s Bear Weekend brunch”.De brunch is gratis en alle beren en vrienden zijn uitgenodigd.

nschrijving is verplicht om te kunnen deelnemen

Van 12.30 tot 14.00u ben je welkom

Geef je via dit formulier op

Andere evenementen ABW 2019

BEAR BALL 2019 

Het hoofdevenement van ABW 2019 @Panama.

Tickets voor Mister Bear Netherlands 2019 Verkiezing & Bear-Ball  zijn verkrijgbaar bij de Bearcave (The Web Amsterdam) met een 2€ korting op de pre-sale price (tickets zijn verkrijgbaar tot 23 maart 19.00 u of zolang de voorraad strekt)
Er zijn heel veel evenementen gedurende ABW. Verschillende zaken zijn betrokken zoals: Spijkerbar, de Prik,  Club Church, The Eagle, NZ Sauna, MrB en onze buren the Cuckoo's nest. Er is ook een speciale een LGBT Tour Amsterdam (Bear Edition) en een rondvaart door de grachten.

Check hier het volledig programma

En onze mensen zijn natuurlijk altijd bereid om je tips of routebeschrijvingen te geven

 

Nieuw @ The Bearcave

PaasIJ
Onze vroege lentebok. Een licht amberkleurig bier dat zacht en licht kruidig van smaak is. De aroma’s vormen een mooie balans tussen fruit, koriander, gist en hop.
33 cl
7%
alcohol. 
€ 3,80
Vedett (Extra White)
Vedett Extra White is vol romig en fris van smaak. Het bier heeft een frisse geur met tonen van citrus en een kruidigheid van koriander. Extra White heeft een lange bittere afdronk.
33 cl
4,7%
alcohol. 
€ 3,80

BEROEMDE LAATSTE WOORDEN.... "BERENVLEES"

Verwacht van mij geen recept voor een heerlijk berenvlees diner. In deze column wilde ik het hebben over de verschillende Mister Verkiezingen die er aan komen. Deze maand staat in het teken van het Amsterdam Bear Weekend. En dan gaat het natuurlijk ook om de verkiezing van de titel Mister Bear Nederland 2019. Ieder jaar hoor ik 

dan weer de opmerking dat de verkiezing een "vleesmarkt" is. Natuurlijk willen we graag weten wat voor vlees we in de kuip hebben, maar het gaat om veel meer. De verkiezingen zorgen ervoor dat persoonlijkheden worden gemaakt en dat onze bear community zich kan profileren en ontwikkelen. 

Toen ik in 1993 in de “Bear en Dikke mannen”- scene kwam, waren er nog geen verkiezingen. Ik werd in 1994 voorzitter van de "Dikke Maatjes" (een vereniging voor de dikkere homoman). In de hoedanigheid van deze functie ging ik dat jaar naar de EBMC (European Big Men Convergence) in Brussel.  Mijn toenmalige partner deed alles om mij ertoe te bewegen dat ik mee zou doen aan de Europese Verkiezingen. Ik wilde dat echter niet, omdat ik te onzeker was. Tijdens het shoppen in de Belgische hoofdstad belandden we in een feestwinkel. Hier hing een prachtig berenpak. Mijn partner was gelijk enorm enthousiast en haalde mij over om toch mee te doen aan de verkiezing met een striptease uit dat berenpak. Zo gezegd .......zo gedaan.  

Tot mijn eigen verbazing bleek dat een overweldigend succes. Ik won royaal en kreeg de titel "Mister Chubby Europe 1994 en 1995"). Ik won eigenlijk meer dan die titel. Ik won zelfvertrouwen (iets wat ik wel kon gebruiken na een problematisch verleden, maar daarover in een volgende column). Met de gewonnen titel kon ik meedoen aan de Internationale verkiezingen op de IBR (International Bear Rendezvous) in San Francisco. Dit wilde ik graag, want dan kon ik leren hoe je verkiezingen kon organiseren en dat toepassen in ons eigen Amsterdam. 

De verkiezingen in San Francisco waren veel intensiever dan wat ik in Europa had meegemaakt. Het was drie dagen echt werken om een jury te overtuigen waarom ik zou moeten winnen. Ook hier deed ik de eerder uitgevoerde striptease uit het Belgische berenpak. Een enorm gejuich van ruim duizend beren steeg op toen ik mijn buik uit het pak bevrijdde. Dit alles gecombineerd met een toespraak in het Engels, waarin ik bekende, dat ik in San Francisco als een soort spion meedeed om zo ook in Nederland Mister Bear verkiezingen te kunnen organiseren. 

Trots kan ik vertellen, dat ik die avond de eerste Europeaan was, die de wereldtitel "Mister Internationaal Grizzly Bear 1996" kreeg. Met de ervaringen die ik hier had opgedaan hebben we vele jaren prachtige Mister Bear Nederland verkiezingen kunnen organiseren. Nu, ruim 23 jaar later, ben ik nog steeds diep betrokken bij de bear scene en verheug me op het Amsterdam Bear weekend 2019 (ABW 2019). Veel van de activiteiten worden in The Web georganiseerd, zoals een "Meet & Greet" met de nieuwe kandidaten voor de Mister Bear titel, een heerlijke Bear Brunch en een kleine Bear Fair enz. Verder zal tijdens dit weekend de Bearcave ook het centrale infopunt zijn voor alles wat je wilt weten over ABW 2019.

Ook gaan we weer in The Web (tijdens ABW2019 ook wel omgedoopt tot de Bearcave) een titel weggeven, namelijk "Mister Lumberjack 2019". Hoe kan je deze titel behalen? Heel makkelijk namelijk tijdens één van de avonden gedurende ABW  een spijker het diepst in een blok hout slaan. We kunnen wel stellen dat deze titel niet om beauty draait. Wie gaat de titel overnemen van de winnaar van vorig Jaar: Harry Leeuw (Mister Lumberjack 2018). De winnaar die nu de titel gaat winnen wordt gehuldigd direct nadat we de nieuwe Mister Bear Nederland gehuldigd hebben. Deze Mister Bear wordt gekozen op zaterdagavond in Club Panama en ik ben trots dat ik persoonlijk gevraagd ben om in de jury van deze verkiezingen plaats te nemen. Verder ben ik trots op het feit dat we in The Web bar Mister Bear World 2018 Johnny Benjamin (https://www.facebook.com/johnny.benjamin.140) uit Virginia USA mogen verwelkomen. Kortom we gaan een prachtig Beer Weekend 2019 tegemoet.
 
Ik wens jullie een fijn Bear Weekend toe, maareh ....keep it safe!
 
Jacques Zonne

Meer op onze Website
Copyright ©  2018 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.