De OktoberFest Editie 2019

Welkom bij de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam. And have we got news for you. Als je de engelse versie wilt lezen click here.

Tot en met 6 oktober viert jouw favoriete bar OKTOBERFEST met veel speciale activiteiten (WeBN en Eins, zwei, drei saufen!) , een speciaal geprijst bier "Dortmunder Union Pils" voor slechts 4,00 euros per pint en natuurlijk pretzels en würst.

Verder in deze editie nieuwe drankjes, aanstaande wekelijkse evenementen, een erg drukke Oktobermaand en de column van Jacques
 

WeBN de RugBN editie

Vrijdag 27 september 2019 vanaf 21.00u

Gedurende The Web Amsterdam jaarlijkse OKTOBERFEST nodigen we je uit voor the Get-Ready-Party voor de volgende editie van Bear-Necessity: The RUGBN Oktoberfest.

Drink, eet, ontmoet en dans met andere party animals of leer nieuwe mensen kennen. Ontdek onze geile en opwindende play area. Maar nog belangrijker: enjoy being who you are!!

Natuurlijk zal Bear-Necessity resident DJ Sergio Cardoso de beats verzorgen om je zo in de Bear-Necessity mood te krijgen.

WeBN zou geen WeBN zijn zonder Bert’s beroemde finger food, deze editie Duits getint!

Eins, zwei, drei Saufen

Zaterdag 28 september 2019 vanaf 20.00 u

Saturday Beats Oktoberfest Edition - 'Not only the music sucks/Retegoeie muziek Evening' met DJ Helmut

Voor de 3e keer verandert je favoriete homobar in een ouderwetse Amsterdamse pub helemaal in Oktoberfest-stijl.

DJ Helmut staat achter de draaitafel, er zijn snacks (wurst iemand?) En een pint 'Dortmunder Union Plis' voor slechts € 4.

Verzoekjes worden zeer op prijs gesteld ..... dus kom langs en laat onze DJ Helmut je favoriete foute plaat spelen. Zie je daar!

Aanstaande wekelijkse evenementen

RetroThursdays
Elke donderdag van 19.00 uur tot 01.00 uur.   De wekelijkse avond van the Web waarop de muziek die wordt afgespeeld minstens zo oud is als een persoon zou moeten zijn om de bar te betreden. Verzoekjes kunnen worden gespeeld zolang de muziek oud genoeg is. Dus kom terug en geniet opnieuw van de 60s-70s-80s en 90s!

Blending Friday
Elke vrijdag van 17.00 - 20.00 uur presenteerd The Web zijn versie van de VriMiBo. Hete DJ's en snacks. Met op 27 September Mally Clark, 4 Oktober Stefan Philippe en 11 Oktober Mally Clark

Virtual Weekend Grooves
Elke zaterdag speelt DJ Bassz zijn en jouw favoriete nummers van 20.00 - 2.00 uur.met uitzondering van 28 september wanneer we eins, zwei, drei Saufen mit DJ Helmut hebben.

Sunday(B)eat(s)

Elke zondag van 17.30 tot 21.30 uur met iets te eten @ 19.00 uur Met op 29 september Benjamin, 6 oktober Natarcia en 13 oktober Benjamin

 

Klik hier voor de laatste updates van evenementen

Nieuw @ The Web

Nieuw op tap Affligem Fris Blond  een fris abdijbiertje

4,6% ALC
€3,80
Probeer de geheel nieuwe appelcider: Cider Amsterdam. Verkrijgbaar in Brut and Demi-Sec.

5,0% ALC
€3,60
OKTOBER WORDT DRUK


Het belooft een zeer drukke oktobermaand dit jaar te worden. Met natuurlijk naast onze normale activiteiten doen we voor het derde jaar mee aan de ADE. Met dit jaar een zeer speciale editie met de naam GayDE "We All Dance Together" van donderdag 17 oktober tot zondag 20 oktober. Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief of bezoek de ADE pagina hier.

En tijdens Leather and Fetish Pride 2019 organiseert je favoriete bar natuurlijk meer dan genoeg activiteiten van donderdag 24 oktober tot zondag 27 oktober. Met natuurlijk als een van onze hoogtepunten de Fetish Flea Market. Heb je iets te verkopen geef je dan hier op of check onze speciale LFP 2019 pagina.

FAMOUS LAST WORDS...

Wat een geweldige Gay Pride hadden we in Amsterdam. Het hoogtepunt voor onze scene  was natuurlijk ons straatfeest "Crash'' op het Beursplein, dat een enorme toeloop had van mensen die Pride met ons wilde vieren en wel zo dat er een lange wachtrij. Dus aan

belangstelling geen gebrek. Toch was er een probleempje. Ik was op dat moment in The Web en kreeg ineens te horen dat er allemaal politiewagens en ambulances bij Crash stonden. De schrik sloeg bij mij om het hart en ik wilde graag weten wat er aan de hand was. Nu moet je weten dat het podium van "Crash" direct gebouwd was voor de ingang van de Bijenkorf en één van onze DJ's de rookmachine even goed wilde uitproberen met als gevolg dat er een enorme rookontwikkeling was. Deze haalde ook de ingang van De Bijenkorf en liet daar het brandalarm afgaan, waarna er een ontruiming van dit warenhuis van start ging. Gelukkig wist men spoedig wat de oorzaak was en kon men voorkomen dat ook de Brandweer zou gaan uitrukken. Doordat dit "probleem" snel verholpen was, konden de winkelverkopen weer rustig doorgaan en ons straatfeest natuurlijk ook.
 
Er is ook weer een grote prijs in onze scene gekomen: Suzanne Van Der Laar "Miss Leather Netherlands 2019" kreeg de eer om gekozen te worden als winnares van "the Pantheon of Leather  2019 Award”. Deze award is opgericht om leermannen en -vrouwen  en -organisaties  die  de "Leer-gemeenschap op een positieve manier herkenbaarheid geeft te eren. Daar is Suzanne dan ook helemaal in geslaagd. Ze laat zich overal zien en brengt daar haar boodschap van acceptatie van de Leather Community over en vecht ze voor rechten van groepen, zoals bijvoorbeeld transgenders of lesbiennes en geeft iedereen een warm gevoel van erbij te horen. Met een enorme inzet, warmte en liefde heeft ze dan ook onze harten veroverd en kunnen we alleen maar trots  zijn, dat haar deze "Pantheon of Leather Award 2019" is gegund.
 Tja en dan krijg ik zelf ook een drukke maand want samen met Suzanne van der heb ik de eer gekregen om jurylid te mogen zijn van de "Mister Bear Wereld 2019" verkiezingen. Voor deze eer reizen we dan af naar Cincinnati (Ohio) in de Verenigde Staten. Hier wordt niet alleen Mister Bear Wereld 2019 gekozen, maar ook "Mister Bear Cub 2019 " en ook nog eens de "Miss Bear World 2019". Van deze laatste titel weten we (eerlijk gezegd) nog niet zoveel van, maar wie weet kunnen we dat met deze ervaring ook in Nederland gaan introduceren. Ik ben trots dat ik in deze jury mag zitten samen met zeven belangrijke leermensen zoals bijv. de International Mr. Leather 2019 Jack Thompson  en International Mr. Leather 2018 James Lee. Ik ben onder andere gevraagd, omdat ik de eerste Europeaan was met een Internationale Bear titel, die ik in 1996 in San Francisco heb gewonnen
Bij het schrijven  van deze column is nog niet bekend wie de overige drie juryleden zijn. Wel kan ik vertellen dat in Cincinnati twee Nederlandse kandidaten een poging doen om de wereldtitel Mister Bear te winnen  dat zijn Henk Heijenga (Mister Bear Europe 2017) en Marcel Van Doorn (Mister Bear Netherlands 2017).
Kortom het belooft een heel spannend weekend te worden en ik zal daar in mijn volgende  column meer over vertellen, ik  zou zeggen...... tot dan en keep it safe
Bezoek onze Website
Copyright ©  2019 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.