De ADE & Leather and Fetish Pride 2021 Editie

Welkom bij een wel heel bijzondere versie van de nieuwsbrief van The Web Bar Amsterdam.

In deze speciale editie van de nieuwsbrief bieden we u alles wat u moet weten over de komende evenementen voor The Amsterdam Dance Event (14-17 Oktober) en Leather and Fetish Pride 2021 (29-31 Oktober) in the Web, de column van Jacques en nieuwe biertjes in de bar.

If you want to read the english version click here.

 

ADE: GDE @ THE WEB

Tijdens ADE 2021 van 14 t/m 17 oktober is er een wijziging in onze huisregels.

We vragen onze gasten om tijdens het ADE niet naakt te zijn of seksuele handelingen te verrichten beneden. Boven kun je al het plezier hebben dat je normaal hebt en natuurlijk na ADE en speciaal tijdens Leather and Fetish Pride 2021!

Hartelijk dank voor het begrip!!

Come2Gether 14/10 from 21.00
Line-up

22 Weeks (BE) / Andme & Bastian (GB) / Daz Norman (GB) / Divine (NL) / DJ MRT (GB) / Patrick Meeks (GB) / Stereosoulz (US)

White Line & White Line Hard, Hello Tech/No and Catacombe  15/10 from 21.00
Line-up

18 East (IN) / Ancel (BE) / CATSINKA (FR) / Dinant van Tongeren (NL) / Dj Answer (FR) / Future:remnants / Nachtstroom / OHMe (GB) / Purson (BE) / ZeXter (US)

Mainframe presents SoundGroove session 16/10 from 21.00
Line-up

David Ohana Aviance (US) / John Spinosa (US) / Midnight Society (US) / ReginalDJohnson / Sagia (GB)

 

GDE We All Dance Together - Closing Party 17/10 from 18.00
Line-up

ReginalDJohnson / Steve Malenka (NL) / Templar / The Gymbrothers (NL) / The Love Team (US)

NIEUW @THE BAR

We presenteren met liefde 4 nieuwe biertjes @ onze bar:

  • 7-Deugden Gember+Neutraal Een IPA met gember en sereh, lekker pittig van smaak.  5,7% €4,20
  • 7-Deugden Wijs+Neuzig Dit weizenbier heeft een verrassend vol en kruidig karakter door de toevoeging van kardemom. Zo krijgt dit unieke bier een oosters tintje en een zachte afdronk. 5%  €4,20
  • 7-Deugden Spring+Bock Deze lentebock heeft een bijzonder karakter door de combinatie van een eigen moutrecept en citroenmelisse, wat het bier een fris accent geeft. Het heeft een aangename, zachte afdronk met een lichte bitterheid. 6,5% €4,20
  • Amstel Bock Dit is het oudste nog bestaande Nederlandse bier, het werd in 1872 geïntroduceerd€3,60

LEATHER & FETISH PRIDE

WARM_UP “THE MISTERS”

29 Oktober @ 18:00 - 20:00

Warm_UP voor de the Mr Leather verkiezing 2022 en ontmoet Misters van over de hele wereld at The Web, drink een biertje (of twee) voordat je naar de verkiezing in the Eagle Amsterdam gaat. Bezoekers van The Web met een stempel hebben bij voorkeur toegang (dan bezoekers zonder stempel) tot de wedstrijd bij Eagle, maar let op: vol=vol (geen garantie). The Web geeft ook enkele VIP-tickets weg voor de wedstrijd met gegarandeerde toegang en een gratis welkomstdrankje bij Eagle. Dus kom je stempel halen bij The Web!

MEET & GREET THE MR. LEATHER 2022 

30 Oktober @ 20:00

Na een periode van stilte is het weer tijd om feest te vieren. De webbar verwelkomt de nieuwe Mr. Leather 2022 en de aftredende Mr. Leather Stephan Metzler-Rudolph kom langs en ontmoet ze in het echt.

Natuurlijk zal er wat fingerfood, koud bier en andere lekkere drankjes zijn, de DJ zal je verleiden om de dansvloer te betreden. Het programma is nog in aanbouw dus kom snel langs voor het definitieve programma.
 

BLUF Sunday Socials 

31 Oktober @ 17:00 - 19:00

BLUF Sunday Socials worden georganiseerd voor alle leermannen die andere leermannen willen ontmoeten. Twee BLUF-hosts zullen je verwelkomen op deze maandelijkse leersocial. Leren kleding is niet verplicht, maar we vinden het natuurlijk leuk als je net zo veel in leer verschijnt.

FAMOUS LAST WORDS

We zijn er weer! Dat heeft veel te lang geduurd, “The Web" bar draait weer als vanouds, ondanks dat we enige aanpassingen aan de inrichting vanwege de 1.5 meter regel moesten doen, en met hier en daar een likje verf, is de sfeer als vanouds gebleven
 
Op 1 mei jongstleden bestond onze bar 35 jaar, helaas hebben we dit feest in alle stilte moeten vieren. Maar we gaan in ieder geval door!
Ik ben ook blij dat alle regeltjes 
waarmee we de heropening hebben beleefd, zijn teruggedraaid, tot alleen de "QR-code", dus met andere woorden, we hopen iedereen spoedig weer in "The Web” te verwelkomen.

Om je bezoek aan de bars prettiger te maken, kan je bij ieder bezoek een (gratis) stempeltje krijgen en daarmee kan je The Web -The Cuckoos Nest - The Eagle en The Dirty Dicks bezoeken, zonder alweer je QR te laten zien.
 
Deze maand hebben we zelfs twee evenementen, zoals het “Amsterdam Dance Event” waar je vier dagen lang, verschillende DJ’s kan beluisteren en ook de voetjes van de vloer kan halen. 
 
En dan hebben we twee weken later ook nog Leatherpride 2021. Op Vrijdag 29 Oktober 2021 vindt in The Web bar om 18:00 uur, Warm UP "The Misters” plaats, op dit evenement ontmoet je de twee finale kandidaten van de Mr 
Leather Contest 2022 dat zijn Tio Lelieveld (op de foto links en Djoni Jaspers op de foto rechts!)   Maar ook ontmoet je “Mister Leather Netherlands 2019 en 2020” Stephan Metzlar- Rudolph (op de foto in het midden), die deze taak zelfs twee jaar heeft vervuld, waarvoor onze respect en onze hartelijk dank.

En je ontmoet de Misters van over de hele wereld in The Web, drink een biertje (of twee) met ze, voordat je later naar de wedstrijd gaat in The Eagle Amsterdam. De verkiezingen beginnen daar om 19.00 uur. Bezoekers van The Web met een
stempel hebben bij voorkeur toegang (dan zonder) tot de wedstrijd bij Eagle, maar let op full=full (geen garantie dus). The Web geeft ook enkele VIP-tickets weg voor de verkiezing, met gegarandeerde toegang en een gratis welkomstdrankje bij Eagle, en wie wil dat nou niet   Bij deze verkiezingen heb ik zelf ook een belangrijke rol te vervullen, waar ik zelfs heel trots op ben. In The Web kan je dit hele Leather weekend leuke verrassingen verwachten, bondage shows en andere leuke Fetish gebeurtenissen.
 
Op Zaterdag 30 oktober kan je de gloednieuwe Mister Leather Netherlands ontmoeten, tussen 18.00 en 20.00 uur. Mis je dat, dan ben je welkom op Zondag 31 oktober tussen 16.00 uur en 17.00 uur voor Meet Mr Leather en zijn huldiging, bovendien ontmoet je dan ook nog eens de Leermannen van BLUF (The Breeches and Leather Uniform Fanclub).

Kortom twee leuke weekenden in het verschier. Ik wens iedereen een hele fijne Leather Pride 2021 en veel gezondheid toe, in een lock-down-vrije wereld.
Meer op onze Website
FaceBook The Web Amsterdam
Twitter The Web Amsterdam
Instagram The Web Amsterdam
Website The Web Amsterdam
SoundCloud
Copyright ©  2021 The Web Bar Amsterdam All rights reserved.