The Web Bar Amsterdam

GEZELLIG, JEZELF ZIJN, EROTISCH

Beste vrienden, fans en gasten!

Na bijna meer dan 8 maanden gesloten te zijn geweest, zijn we verheugd aan te kondigen dat de bar van The Web Amsterdam zaterdag 5 juni opnieuw haar deuren opent.

Dus stof je feest- / fetishkleding af en maak je klaar voor wat ouderwets plezier in je favoriete fetishbar!

We hopen dat jij en je geliefden de afgelopen maanden gezond zijn doorgekomen en hopen dat onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers je weer mogen verwelkomen in onze bar!

Meer details en de DO’s en DON’T’s worden binnenkort gepubliceerd op onze FB en website (http://www.thewebamsterdam.nl). Er zal ook een speciale heropeningsnieuwsbrief naar al onze abonnees worden gestuurd. Heb je nog geen abonnement dan kun je je hier aanmelden: https://thewebamsterdam.nl/wp/contact-subscribe-to-newsletter/?lang=en

Team The Web Amsterdam.

Voorlopig zijn we van maandag t/m woensdag vanaf 16.00 uur en donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur geopend en we sluiten weer om middernacht (0.00 uur)

Klik hier voor een Google Map van onze locatie.

AGENDA

There is always something happening @ The Web

Helaas door COVID-19 maatregelen van de Nederlandse Overheid hebben we voorlopig geen extra evenementen. Wel zijn de bar en darkroom weer geopend op maandag t/m woensdag vanaf 16.00 uur en donderdag t/m zondag vanaf 13.00 uur. Sluitingstijd is om middernacht (0.00 uur).

 

De Darkroom is WEER open, wel gelden er speciale regels die onze medewerkers je graag vertellen.

Foto's

Check de foto’s van de verschillende evenementen

KEEP IN TOUCH

Sint Jacobsstraat 6, 1012 NC Amsterdam 020 623 6758 info@thewebamsterdam.nl

GoogleMap
X