Mainframe's C*NT APPROVED Party

Woensdag 17 Oktober

20:00 – 01:00 | Gratis entree

The Web | Sint Jacobsstraat 6, Amsterdam

Voor de kick-off van het Amsterdam Dance Event presenteert Midnight Society & SoundGroove Records de maandelijkse sensatie uit New York.

Line-up

WOMEN OF HOUSE

Donderdag 18 Oktober

 21:00 – 01:00 | Gratis entree

The Web | Sint Jacobsstraat 6, Amsterdam

Women of House is een evenement met een grote variëteit aan vrouwelijke dj’s in verschillende muziekstijlen, bekend en onbekend. Women Of House wil het enorme aanbod aan vrouwelijke dj’s over de hele wereld benadrukken en presenteren.

De afgelopen jaren zijn de vrouwen niet in “de mix”. Je kunt de line-ups voor de clubs en festivals doornemen en alle aangekondigde DJ’s bekijken, waar ook ter wereld je ook bent. Het is moeilijk om vrouwelijke DJ’s te vinden!

Terwijl feitelijk vrouwelijke dj’s en producenten minder dan 10 procent van elke line-up voor hun rekening nemen. Het is geen geheim dat EDM / DJing extreem mannelijke wereld is, van de podia tot achter de schermen – ondanks het feit dat veel vrouwen een krachtige rol spelen in muziek, ontvangen ze weinig tot geen krediet – dus het is moeilijk te zeggen dat het gebrek aan vrouwen in de Top 100 beste dj’s ter wereld als een verrassing komt.

Dansmuziek heeft geen excuus om een ​​jongensclub te zijn.

Hoewel vrouwelijke DJ’s niet altijd hun recht krijgen in een patriarchale industrie, is er geen tekort aan vrouwen die zich achter de draaitafels kunnen handhaven. Van doorgewinterde veteranen tot rijzende sterren.

Line-up:

FRESH

Vrijdag 19 Oktober

22:00 – 02:00 | Gratis entree
The Web | Sint Jacobsstraat 6, Amsterdam

Fresh Events nodigt je uit voor de meest exclusieve locaties in België en Nederland en heeft al snel een naam gekregen in de exclusieve clubscene. Geniet van het beste in house- en dansmuziek terwijl we je onderdompelen in een wereld van extravaganza en overweldigende luxe en sexy partypeople. Verwacht het onverwachte en sluit je aan bij hun volgend oogverblindende evenement! Deze keer hebben we besloten om een ​​ADE-editie van onze “Fresh” te doen en hebben we de beste artiesten geselecteerd die speciaal voor jou een showcase weggeven.

Line-up

La Divina Afterhours

Zaterdag 20 Oktober

01:00 – 08:00 | Gratis entree

The Web | Sint Jacobsstraat 6, Amsterdam

We zijn erg verheugd om terug te zijn voor onze tweede showcase op ADE. Na bijna vijf jaar achtereen afterhours in Londen en feesten in Frankrijk, Italië, Duitsland te hebben georganiseerd, dachten we dat het tijd was om ons platenlabel te beginnen. We zien het als een stap vooruit na onze beruchte afterhours La Divina in Londen. Label Manager, oprichter, Thomas Galbardi is geen onbekende voor housemuziek en besloot dat het tijd was om iets terug te doen met zijn innovatieve aandacht voor techno en techhouse beats met lokale en internationale artiesten.

Line-up

DRUMNATION

Zaterdag 20 Oktober

 22:00 – 02:00 | Gratis entree

The Web | Sint Jacobsstraat 6, Amsterdam

Kom en ervaar de diepe, donkere en dirty drums van Midnight Society en special guests.

Line-up

Resurrection part I

Zondag 21 Oktober

17:00 – 01:00 | Gratis entree

The Web | Sint Jacobsstraat 6, Amsterdam

Terug naar de oude dagen van housemuziek in een aantal legendarische clubs in New York met geluid en beeld, door resident dj’s en visuals van Our Love Is History en Mr Steve Malenka. Laat ons je meevoeren in onze tijdmachine.

Line-up

X