team image
DJ Bassz
Onze Zaterdag Resident DJ

DJ Bassz

An all-round DJ without attitude

DJ Bassz is een all-round DJ zonder “attitude” en speelt alles. Hij houdt er niet van om te werken met thuisvoorbereide playlists, maar probeert altijd zijn muzikale keuze (welke varieert van deephouse tot disco en alles er tussenin) aan de atmosfeer van the Web aan te passen.

DJ Bassz startte in het begin van de tachtiger jaren (gedurende de hoogtij-dagen van de disco) als resident DJ in de vermaarde Amstel Taveerne. Sindsdien heeft hij een carrière-switch gemaakt, maar bleef hij wel muziek verzamelen. Zijn werk, onder andere  in een muziek-bibliotheek kwam daarbij goed van pas.

Gelukkig kon hij als een “early-adapter” van de digitale muziek revolutie (die in de negentiger jaren begon), zijn analoge collectie  van die tijd ook digitaliseren. Hierdoor kwam hij ook in contact digitale muzieksystemen en mixing software. DJ Bassz was een van de eerste gebruikers van studio mixing software zoals Mixmeister en Audition for home-studio mixing alsmede livemixing software zoals Traktor, Serato en Virtual DJ.

In deze digitale eeuw is de grootste uitdaging voor DJ Bassz om de beste muziek te verzamelen door gebruik te maken van websites en portals en deze muziek

in zijn sets in The Web in te passen om zo zijn passie voor muziek te kunnen delen. DJ Bassz speelt bijna elke zaterdagavond, m.u.v. bijzondere feesten.

Sociale Media

Eerstvolgende optreden

Zaterdag 13 april 2019

Zaterdag 20 april 2019

Soundcloud playlists

  • Nog niet beschikbaar

  • Nog niet beschikbaar

  • Nog niet beschikbaar

X